Kunststof kozijnen naar wens gemaakt door CK Kozijnen B.V.

Als u op zoek bent naar kozijnen, bent u bij CK Kozijnen B.V. aan het juiste adres. Wij leveren veelal twee standaard typen kunststof kozijnen: het verdiepte- en het vlakke profiel. Onze kozijnen hebben altijd een vijfkamer-systeem en zijn rondom verstevigd met gegalvaniseerde stalen kokers. Het verdiepte kozijn lijkt het meest op het karakteristieke Hollands profiel. Het mooie aanzicht van kozijnen bereiken wij door de ranke profilering, zachte afrondingen en de afgeschuinde kanten.

Uv-filter

De profielen zijn altijd voorzien van een krachtig UV-filter. Het voordeel van een UV-filter is dat het verkleuring minimaliseert. Daarnaast bezitten de kunststof kozijnen zeer weinig weekmakers, waardoor het verouderings- en verhardingsproces door weersinvloeden verminderd.

Uitvoeringen ramen

Onderdeel van de kozijnen zijn de ramen.U heeft de keuze uit: draai-kiepramen, naar buiten draaiende ramen, klapramen en kiepramen. Naast de kiepstand hebben de meeste kunststof ramen een ventilatiestand waarmee u zelf de ventilatie bepaalt. Het is ook mogelijk om ventilatieroosters te plaatsen voor extra ventilatie.

Onze ramen hebben veelal afsluitbare handgrepen. Afsluitbare handgrepen kennen een aantal voordelen; ze zijn veilig voor kinderen, ze zijn inbraakveiliger en gemakkelijk in gebruik. De handgrepen voldoen aan strenge wereldwijde keurmerken, zoals het DIN-keurmerk. 

Hoog rendement glas

Wij voorzien onze kozijnen standaard van HR ++ glas. HR ++ glas is het meest hoogwaardige standaard isolatieglas en zorgt voor een koud-en warmtewering. Hierdoor wordt het in de zomer niet te heet in uw kamer en in de winter blijft het comfortabel warm. Een ander voordeel van HR++ glas is een lagere energierekening. Uiteraard zijn er vele andere mogelijkheden qua glas….. vraag ons naar de mogelijkheden.

Toebehoren

Bij de plaatsing van nieuwe kozijnen kunt u kiezen voor verschillende toebehoren.  

  1. Screens en rolluiken
    Desgewenst monteren wij ook screens en/of rolluiken, tezamen met uw kozijnen. Afhankelijk van de situatie en de wens monteren wij het rolluik of screen tegen de muur, boven het kozijn of op het kozijn zelf. In sommige situaties kunt u ook kiezen voor geïntegreerde rolluiken.
  2. Insectenhor
    Om de insecten buiten te houden, kunt u kiezen voor een insectenhor. Wij leveren onze horren normaliter in de kleur van het draaideel aan de buitenzijde, waardoor ze minimaal opvallen.
  3. Ventilatieroosters
    Ventileren in een (slaap)kamer is belangrijk en draagt bij aan uw gezondheid. U kunt daarom kiezen voor een ventilatierooster, leverbaar in verschillende kleuren. Het rooster is toe te passen in het vaste- of in het draaiende gedeelte van het kozijn en kunt u handmatig bedienen aan de binnenkant. De roosters maakt u ook gemakkelijk zelf schoon door middel van de afneembare binnenklep.

Showroom

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Er staan er diverse uitvoeringen van de kozijnen in onze showroom opgesteld. Ook hebben wij hier vele foto’s van gerealiseerde projecten. Zo kunt u met eigen ogen zien wat de opties zijn.