Referenties -

Zeer tevreden over de kwaliteit van de kunststof kozijnen.  Zeker ook tevreden over de monteurs die alles geplaatst hebben; nauwkeurig, netjes, kennis van zaken. Van begin offerte tot plaatsen altijd netjes en correct te woord gestaan. Zeker aan te bevelen voor iedereen die hier vandaan kozijnen wil hebben.

Aantal maanden geleden kunstkozijnen laten plaatsen op de bovenverdieping. Uitstekend geholpen vanaf het maken van de offerte tot het daadwerkelijk plaatsen. De jongens hebben keurig en hard gewerkt zonder enige schade aan te richten aan behang of houtwerk. En zeer snel….kortom…een aanrader!

We hebben door CK kozijnen een dakkapel laten plaatsen. Super. Aardige mensen kwamen dat doen. Heel beleefd ook. Door de wind zijn de nokpannen verschoven en heb toen naar CK kozijnen gebeld en die hebben dat helemaal gratis opgelost. Dank jullie wel. Een top bedrijf die klaarstaat voor de mensen.

Aantal maanden geleden kunststof kozijnen laten plaatsen in de achterpui met rolluiken voor de slaapkamers en een schuifpui beneden. Goede service, vakkundig gedaan en vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevreden.

Wij (fam.vd Welle) zijn zeer tevreden met onze tuindeuren, die ook nog vakkundig in één dag zijn geplaatst, zonder troep achter te laten. Wij hebben in ieder geval een goed adres voor een volgende keer. De prijs zeker waard, service staat voorop.

Nadat we in april heel blij en super tevreden waren met de CK-kozijnen op de 1e verdieping hebben we besloten ook een nieuwe dakkapel bij CK te bestellen. Die staat er nu op – ook weer heel mooi. En net als de vorige keer weer heel tevreden – contacten verlopen heel prettig, ook met de hele sympathieke uitvoerder. Weer erg bedankt CK!

Caspar en zijn team verstaan hun vak en werken met de beste materialen. Wij zijn dan ook uiterst tevreden met het eindresultaat! Bedankt!

Ik heb besloten de benedenverdieping van mijn jaren 30 woning te laten voorzien van kunststofkozijnen door ckkozijnen, de gegeven informatie heeft de doorslag gegeven voor de keuze. De jongens hebben zeer kundig en netjes gewerkt waarbij goed gelet is op de uitstraling van de woning. Kozijnen zitten er keurig en netjes afgewerkt in en ondanks de oude kozijnen behoorlijk vast zaten in de gevel daar vroeger oortjes aan de dorpels en lange stalen bouten werden gebruikt, is dit zeer kundig gedemonteerd, waarbij zelfs geen enkele schade ontstaan aan de binnen of buitenzijde. TOP gedaan mannen!!

De afgelopen dagen nieuwe kozijnen geplaatst gekregen ,het hele land is in rep en roer maar CK Kozijnen gaat gewoon door om alles toch keurig op afspraak en exact zoals afgesproken te plaatsen de heren werken schoon en volgens de gemaakte afspraken. Ik ga zeker de kozijnen welke nog niet gedaan zijn door CK laten monteren.De afgelopen dagen nieuwe kozijnen geplaatst gekregen ,het hele land is in rep en roer maar CK Kozijnen gaat gewoon door om alles toch keurig op afspraak en exact zoals afgesproken te plaatsen de heren werken schoon en volgens de gemaakte afspraken. Ik ga zeker

Alweer de 2e klus die ik heb laten uitvoeren door CK kozijnen. Kozijnen in de woonkamer. Goed en duidelijk advies, goede prijs, goede kwaliteit, prachtige afwerking en fijne lui… Kortom ik ben weer super tevreden! Tot de volgende klus!

Levering en montage op tijd en alles volgens afspraak. De monteurs waren goed voorbereid op de klus, werkte snel en goed. Alles opgeruimd na de klus. Er was nog een klein dingetje wat gedaan moest worden maar één belletje en stonden meteen op de stoep. Niets anders dan goeds.

Wij hebben de voorgevel laten doen en een nieuw kunststof kozijn laten plaatsen. Wij zijn heel erg tevreden met het eind resultaat! Echte vakmannen die netjes werken en professioneel zijn. De samenwerking met Casper verliep erg goed en is ook betrouwbaar. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

Goede voorlichting, de mensen zijn zeer professioneel in de verkoop luisteren goed naar de klant, voelen de klant heel goed aan en kijken samen naar verschillende alternatieven wat ik als prettig heb ervaren. Bij het plaatsen van onze dakkapel , zeer professioneel team, werken keurig netjes alles keurig netjes opgeruimd en schoongemaakt. Echt één dikke tien, bedankt voor alles, ben blij dat ik voor C.K. kozijnen heb gekozen.

Goede service ook als de garantie verlopen is!

CK kozijnen heeft ons gehele appartement voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas. Ze hebben dit erg snel gedaan en super afgewerkt. Vriendelijk personeel en goede communicatie!

De jongens van CK zijn non-stop bezig en de afwerking is super. Ze letten op de details en werken alles netjes af! Volgende klus is zeker aan hen besteed!

Goed advies bij het uitzoeken. Keurig geplaatst en elke dag netjes het werk achtergelaten en elke dag alle rommel opgeruimd. Zelfs de trap hebben ze gestofzuigd omdat ze erover gelopen hadden. Top bedrijf.