Uw deur op maat gemaakt door CK Kozijnen B.V.

Nagenoeg iedere deur is volledig op maat en naar wens te maken, passend bij uw huis. Zo kunt u kiezen uit houten, kunststof of aluminium deuren. Of het nu gaat het gaat om voordeuren, achterdeuren, balkondeuren, draai-kiepdeuren, dubbele deuren, hef-schuifdeuren en schuif-kiepdeuren; wij staan voor u klaar.

Uitvoeringen voordeuren

Een voordeur is het pronkstuk van uw woning. Het is het eerste wat men ziet als u bezoek ontvangt. Het is echter ook vaak één van de duurdere aankopen van uw woning. Daarom vinden wij het belangrijk dat u goed nadenkt over wat u wilt, zodat u straks echt blij kunt zijn met het resultaat. Wij onderscheiden twee deuren: de zelfbouw- of samengestelde deur en de deur met sierpaneel.

  1. Zelfbouw- of samengestelde deur
    Bij een zelfbouw of samengestelde deur wordt met het kozijn/deurprofiel een indeling gemaakt. Deze indeling wordt volledig naar uw wens gemaakt. In onze showroom hebben wij verschillende uitvoeringen staan van dit type deur.
  2. Deur met sierpaneel
    Als u een voordeur met ornamenten, glas in lood, roestvast staal of sierlijsten wenst, is een deur met sierpaneel perfect voor u. Er zijn talloze opties mogelijk qua kleur, indeling en vormen. Onze adviseurs beschikken over inspiratieboeken vol met voorbeelden. Vraag bijvoorbeeld ook eens naar de vleugeloverdekkende sierpanelen.

Showroom

Zien hoe deze deuren in de praktijk eruit zien? Er staan diverse uitvoeringen in onze showroom opgesteld. Tevens hebben wij hier vele foto’s van gerealiseerde projecten. Zo kunt u met eigen ogen zien wat de opties zijn.