Showroom -

Benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden?

In onze showroom te Dordrecht kunt u het uitgebreide assortiment aan kozijnen zien, voelen en ervaren. Zo krijgt u een goed beeld van materiaal, structuur en/of kleur. Een nieuw gevelelement plaatsen, is namelijk niet zomaar iets!

Naast de kozijnen staan in de showroom ook dakkapellen, dakramen, diverse types gevelbekleding, schuifpuien, terrasoverkappingen, deuren (plus voordeurpanelen), rolluiken, zonneschermen, screens, flexibele tuinoverspanningen en luifels opgesteld.

Persoonlijk advies

Onze vakkundige adviseurs nemen alle tijd om uw situatie in kaart te brengen; Welk soort woning heeft u? Wat zijn uw wensen en verwachtingen? En tot slot met welk budget dienen we rekening te houden? Ons team luistert naar u en brengt vervolgens een passend advies uit. Kortom wij voorzien u van alle informatie om uiteindelijk een weloverwogen beslissing te maken.

Afspraak maken

U bent natuurlijk altijd welkom in onze showroom. Wel heeft het onze voorkeur wanneer u vooraf een afspraak maakt, zodat we alle tijd voor u hebben. Speciaal voor de kinderen is er een speelhoek, ook zij zijn dus welkom.

 

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m zaterdag : 10.00 - 17.00 uur.