Even voorstellen: Rob Sijffers

Even voorstellen: Rob Sijffers

Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rob Sijffers en sinds half februari ben ik het verkoopteam van CK Kozijnen komen versterken. Daarnaast zal ik in de komende periode de directeur meer en meer als zijn rechterhand gaan ondersteunen en nog enkele andere taken van hem overnemen zodat hij met een aantrekkelijker (normaler) werkschema meer van het leven kan gaan genieten.

Mijn komst naar CK Kozijnen was al eerder en vaker ter sprake geweest maar niet eerder kwam het ervan. Gezien de hoge eisen welke CK Kozijnen aan kwaliteit en klantgerichtheid stelt, heb ik al veel langer respect en waardering voor de wijze waarop CK Kozijnen zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft. De vele awards die vooral door de positieve feedbacks van klanten zijn toegekend zijn een onafhankelijk bewijs voor deze positie. Ik kijk er naar uit om mee te mogen werken aan het in stand houden van deze reputatie en wellicht ontmoeten wij elkaar binnenkort eens.